Hoi! Wil jij ook

Geniet van een gezond leven?

Ik ben Louis, en beschikbaar om je te helpen

In 2016 is bij mij bijnieruitputting geconstateerd, na maanden zonder energie waarin de kwaliteit van het leven af nam kreeg ik eindelijk een constatering waar ik mee aan de slag kon. Omdat de informatie op het internet vooral in het engels beschikbaar is en er in Nederland en Belgie weinig tot geen informatie over beschikbaar is ben ik deze website gestart.

Ik hoop met de informatie op deze site jou te helpen weer grip te krijgen op je leven en vooral gelukkiger te worden. Het was voor mij een lange weg en ik voel pas sinds kort mijzelf zo goed dat ik ‘herstelt’ durf te zeggen.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Ik heb een programma samengesteld met tips en technieken die je mentale en fysieke weerbaarheid verhogen
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik zal je voorzien van alle technieken en tips die ik heb gebruikt om van mijn bijnieruitputting af te komen. Er zijn verschillende bewezen technieken die bijdragen aan je herstel, denk hierbij aan:- Voeding - Meditatie - BewegingDe producten of diensten die ik aanbied kunnen een link naar een andere aanbieder bevatten. Voor elk aangeschafte product ontvang ik een vergoeding. Dit is ons verdienmodel waardoor de site gratis en openbaar aangeboden kan worden.

@All Right Reserved. Bijnierklachten.nl